Nieuws

Verhuizing naar nieuw kantoor:

We zijn vanaf 1 maart 2024 verhuisd naar ons nieuwe duurzame en energiezuinige kantoor aan de Langewijk 55 te Dedemsvaart.

We houden kantoor op de begane grond van ‘De 3 Vaert’ aan de rotonde bij de Julianastraat. Graag verwelkomen we u in ons nieuwe huisvesting, bezoek inplannen..? Neem dan a.u.b. contact met ons op via info@dedem.nl

nieuw-kantoor

 

Dedem Architectuur stapt over naar ArchiCad:

Vanaf januari 2021 is Dedem Architectuur overgestapt naar een andere software-leverancier voor het ontwerp – en technisch uitwerken van al onze werken. We werken nu met ArchiCad, en de eerste resultaten zijn inmiddels gepresenteerd aan onze klanten. Door deze overstap wordt het voor ons bureau ook eenvoudiger om gezamenlijk met opdrachtgever en overige adviseurs samen te werken in een BIM-model.

Hieronder enkele impressies van een verbouw bestaande woonboerderij naar 6 wooneenheden gem. Coevorden:



Publicatie in ‘Bouwen in het Noorden’:

In nr. 93 van het vakblad ‘Bouwen in het Noorden’ wordt de Berlage-Hof Groningen fraai toegelicht. Gezamenlijk met 2 andere architecten hebben we in opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg deze binnenstedelijke ontwikkeling uitgevoerd. Het volledige artikel is hieronder te vinden.

Blz. 88 Kroon op een gerevitaliseerde wijk


 


Bewaren

Bewaren

Bewaren