Over Dedem

over Dedem

Dedem Architectuur is een fullservice architectenbureau dat in 2012 is opgericht door Robin Kleis en Frank Kleinjan. Ons bureau is zeer actief in de (seriematige) woningbouw, maar ook in het zorg- en commercieel vastgoed. Wij ontwerpen voor projectontwikkelaars, (ontwikkelende) bouwers, woningbouwverenigingen, zorgpartijen en particulieren. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Oost- en Noord Nederland.

De  essentie van ons bureau is dat wij creativiteit willen combineren met realisme zodat onze ontwerpen probleemloos gerealiseerd kunnen worden. Wij hebben geen specifieke architectuurstijl, maar we hebben frisse ideeën en laten ons vooral inspireren door de wensen van de opdrachtgever en de locatie. Dedem Architectuur luistert goed en houdt rekening met uw persoonlijke levensstijl en past het ontwerp en de materialen daar op aan. Ook jaren later moet uw woning nog steeds als gegoten zitten. Het conceptueel meedenken met een pragmatische inslag maakt het mogelijk om met elkaar het juiste antwoord te vinden voor elke specifieke opgave. Onze architectuur is helder, krachtig en toegankelijk.

Dedem Architectuur is een compacte organisatie met gedreven en gepassioneerde mensen met veel kennis, kwaliteit en ervaring. Wij werken vanuit ons kantoor in het Olde Postkantoor aan de Markt 1a in Dedemsvaart. Onze werkzaamheden strekken zich uit van haalbaarheidsstudies en/of concept tot en met de oplevering. Wij werken binnen een afgesproken planning. Er wordt snel en adequaat op vragen gereageerd en afspraken worden nagekomen.

In elke fase van het proces worden verschillende kwaliteiten ingezet. Tijdens de ontwerpfase maken wij plannen die onze opdrachtgevers prikkelen.Tegelijkertijd zijn dit ook plannen die verbinding maakt tussen de verschillende uitgangspunten met betrekking tot locatie, planning en budget. In deze fase ontstaan de plannen met fraaie (hand)schetsen of realistische 3D visualisaties. Vervolgens worden in de technische uitwerking de ontwerpen concreet gemaakt. De plannen worden getoetst en doorberekend voor de vergunningsaanvraag. In sommige gevallen gaan we verder dan de eisen die door de overheid gesteld worden. Ook in deze fase laten wij zien dat onze ideeën uit de ontwerpfase uitgevoerd kunnen worden. Tijdens de uitvoeringsfase houden wij de vinger aan de pols met de opdrachtgever en de bouwer(s). Na afronding van de bouwwerkzaamheden is er altijd gelegenheid voor een terugblik. Graag vernemen we van onze opdrachtgevers de ervaringen van het eindresultaat van ons werk.

Wij werken o.a. voor:

  • Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg
  • Woonstichting Vechthorst Staphorst- Dalfsen
  • Cosis -/ Promens Care Assen
  • Heering Vastgoed Dedemsvaart
  • Vrieling Advies Groep Dedemsvaart
  • Dijkhuis Aannemersbedrijf bv Hardenberg
  • Chrono , Chr. Primair Onderwijs gemeente Hardenberg
  • div. particuliere opdrachtgevers

Wat we ontwerpen willen we graag bouwen. Daarom hebben wij een creatieve en stevige technische basis binnen ons bureau. Wilt u meer informatie, of een vrijblijvend gesprek? Graag maken we een afspraak met u.

Robin Kleis & Frank Kleinjan