Werkwijze

werkwijzeDedem Architectuur beschikt over een goed ingespeeld team wat de afgelopen jaren heeft samengewerkt aan diverse veelzijdige projecten. Ons team bestaat uit architect en ontwerpers, aangevuld met een ervaren projectcoördinator en een bouwkundig tekenaar.

Wij werken samen met een aantal adviseurs die ons kunnen aanvullen op de kennisgebieden die desgewenst voor u van belang kunnen zijn; adviseurs duurzaamheid en GPR -berekening, adviseurs gebouwconstructies en installatietechniek, bouwfysische adviseurs en adviseurs terrein – en landschapsinrichting. Tevens werken we prettig samen met interieurarchitecten, grafisch vormgevers en fotografen.

Wij beschikken over een goed netwerk in de regio met betrekking tot bouwkundige (hoofd)aannemers en E- & W- installateurs. Ook met de omliggende gemeentes hebben we een goede relatie met de afdelingen bouw- en woningtoezicht en ruimtelijke ordening.

Al onze opdrachten zijn gebaseerd op de algemene voorwaarden, die zijn vastgelegd in De Nieuwe Regeling (DNR). Via onderstaande links zijn deze te downloaden voor respectievelijk de zakelijke markt, en de particuliere markt.

voor zakelijke markt: rechtsverhouding DNR2011

voor particuliere markt: rechtsverhouding CR2006

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op  0523 – 615001.